Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

План Бендукідзе для України: головне – боротися!

Сьогодні, у п’ятницю, 26 червня, у рамках Вуличного університету у Львові відбулася зустріч із журналістом, редактором, автором книги «Ґудбай, імперіє. Розмови з Кахою Бендукідзе»  Володимиром Федоріним.  

На початку заходу Володимир Федорін розповів про книгу «Ґудбай, імперіє. Розмови з Кахою Бендукідзе»: «Вона пов`язана і зі Львовом теж.  15 листопада минулого року ми з друзями приїхали виступити на Львівському медіафорумі. Під час вечері мені зателефонувала дружина і сказала, що Каха помер. Саме у Львові я дізнався про це. Потім у Львові ж вийшла книга: Микола Шейко, директор «Видавництва Старого Лева» почув, що ми працювали разом із Кахою протягом року, і запропонував видати книгу. І я радий, що нам це вдалося. І хоча ми з Кахою завжди розмовляли російською, першим вийшло саме українське видання. У Росії ця книга з’явиться лише на початку серпня».

Гості зустрічі не переставали «засипати» Володимира питаннями. Тож розмовляли про все: і про Каху Бендукідзе та його ставлення до України, і про сучасний український політичний та економічний стан, і про необхідність справжніх реформ, про людську свідомість та зрілість, про готовність до змін та боротьбу за майбутнє. «Книга «Ґудбай, імперіє. Розмови з Кахою Бендукідзе» є досить товстою, тут багато розумних думок, - розповідає Володимир. - Але ключова ідея, яку намагався донести Каха – це те, що потрібно боротися за себе будь-якими способами й засобами».

Володимир розповів про «План Бендукідзе для України»: «Сьогодні Україна за різними рейтингами є найбіднішою, найбільш корумпованою та економічно невільною країною в Європі. Україні не потрібно винаходити велосипед, достатньо скористатися уже наявними стратегіями розвитку. Наприклад,  план реформ Бендукідзе або «План Б».

За словами Володимира, у плані Бендукідзе є такі пункти як: швидкий, стійкий і довготривалий економічний ріст, максимальна економічна свобода людей, «здорова» валюта, масштабна приватизація і знищення всеукраїнського держуправління тощо.  «І якщо цей уряд не зможе реалізувати план Бендукідзе, то наступні  уряди повинні дійти до цієї стратегії реформування», - переконаний він.

Більше фото з події

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage