Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Пітер Дінклейдж зіграє головну роль в казці «Румпельштільцхен» братів Грімм
Продюсери не припиняють братися за екранізацію відомих літературних творів, і цього разу вирішили вкотре адаптувати відому казку братів Якоба і Вільгельма Грім – «Румпельштільцхен». А головного героя у стрічці уже погодився зіграти Пітер Дінклейдж, який відомий роллю Тіріона Ланністера в серіалі «Гра престолів». Актор також стане співпродюсером фільму.
 
Variety, фото - кадр з серіалу «Гра престолів»
 
Історія, що давно стала класикою німецької літератури, розповідає про злого карлика, здатного створювати золото з соломи. За сюжетом Румпельштільцхен допомагає донці мельника створювати золото за невелику винагороду, допоки дівчина не стає дружиною короля. Хоча наміри карлика спочатку здаються благородними, справжні проблеми у дівчини з’являються тоді, коли Румпельштільцхен вимагає від неї її первістка як плату за свої послуги…
 
Кіноадаптацією казки займеться компанія «Sony». Наразі робота над екранізацією перебуває на початковому етапі. Проте вже зараз відомо, що сценарій фільму писатиме Патрік Несс («Голос монстра»). Також до роботи над стрічкою приєднаються режисери Карен Розенфельт («Сутінки»), Девід Альперт («І мертві підуть»), Метт Сміт («Корона») та ін. Коли стрічка вийде на екрани – невідомо, проте зазначають, що Пітер Дінклейдж не приступить до роботи раніше 2019 року.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage