Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Підтримати культуру може кожен!
Команда Старого Лева докладає усіх зусиль, аби українські читачі мали нагоду читати чудові книжки і розвивати свій культурний кругозір. Так само для нас важливо, щоби розвивалася і культурна сфера, яка сьогодні особливо потребує підтримки. Але все в наших руках, і кожен та кожна з нас і вас, читачі, може долучитися до творення якісного культурного простору і підтримати українські культурні медіа, проєкти та фестивалі.
 
Зокрема зараз підтримки потребують:
 
Букмоль — це повноцінне незалежне лайфстайл-медіа для підлітків, батьків і всіх, хто продовжує дорослішати, осмислювати себе та світ навколо. Це команда літературознавців, дослідників дитячої літератури та критиків, що займаються освітньою, культурною, просвітницькою діяльністю, популяризують читання серед дітей і підлітків та сприяють поширенню найкращих світових літературних надбань в Україні.
 
Наразі Букмоль потребує пітримки на Спільнокошті! Ресурсу потрібно зібрати 200 тисяч гривень. І якщо це вдасться, то Міжнародний фонд «Відродження» профінансує їх на таку ж суму.
 
 
 
Читомо – портал про культуру читання і мистецтво книговидання. Наразі Читомо публікує книжкові новини, готує рецензії, огляди, добірки, інтерв'ю, аналізує тенденції ринку, висвітлює культурні проєкти, події та можливості.
 
Підтримати це медіа можна через краудфандингову платформу Patreon зручною сумою раз у місяць. Окрім фінансової підтримки, це дасть і можливість ділитися книжковими рекомендаціями з підписниками facebook, долучатися до створення конкретних матеріалів, отримувати книжкові подарунки, а також можливість познайомитись ближче з редакцією Читомо.
 
 
 
Translatorium – літературно-перекладацький фестиваль, що став майданчиком для творення перекладацької спільноти в Україні, презентації новинок перекладної літератури, обговорення теми умов праці перекладів і перекладачок тощо.
 
Нещодавно Translatorium запустив крауфандингову кампанію зі збору 120 тисяч гривень на проведення V-го фестивалю, що відбудеться 1-3 жовтня у Хмельницькому. Зібрану суму подвоїть Міжнародний фонд «Відродження».
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage