Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Павло Табаков показав себе як казкар
«Видавництво Старого Лева» готує до друку зіркову збірку дитячих казок «Казки під подушку», де під однією обкладинкою оселилися різдвяні історії, написані друзями радіо «Львівська Хвиля»: Кузьма «Скрябін», Віктор Бронюк (гурт «ТіК»), Павло Табаков, Віктор Винник (група «Мері») та радіоведучі - Влодко Лучишин, Володимир Бєглов, Леся Горошко. Казка Павла називається «Головне чарівне слово». Проілюструвала її художниця Марина Шутурма. Це вперше Павло Табаков виступив у ролі казкаря.
 
Головний герой казки Табакова - Домовик Бум. Він знав мільйон чарівних слів. Але цікаві пригоди Бума у передноворічному, казковому лісі навчили його, що іноді важливо сказати іншим лише одне чарівне слово… Яке? Відповідь на це питання знайдете у казковому дебюті володаря титулу «Голос країни».
 
- Книжка «Казки під подушку» - не тільки для дітей, - каже Павло Табаков. – Ці короткі, добрі, іноді повчальні історії будуть цікаві й дорослим. Особливо тим дорослим, які не втрачають вміння дивитися на світ очима дитини. Свою казку "Головне чарівне слово" я написав на одному диханні – так, як деякі пісні. Дуже сподіваюся, що історія Домовичка Бума сподобається читачам – маленьким і не тільки.
 
Цікаво, що в Павла також повністю готовий альбом дитячих пісень: його музика, а слова - поетеси Мар’яни Савки (головний редактор «Видавництва Старого Лева»).
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage