Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Паперові книги житимуть
 
Останні американські та британські дослідження довели, що друкована книга не лише залишається популярною, але й збільшується кількість читачів, зацікавлених саме у паперових виданнях, а не електронних аналогах.
 
Американська асоціація книготорговців опублікувала інформацію про збільшення кількості книжкових магазинів, а також про збільшення учасників книжкових виставок та фестивалів, як-от BookExpo America та Книжкова виставка на Мангеттені. Також статистика показує, що все більшим попитом користується купівля друкованих книг в інтернет-магазинах.
 
Про зростання попиту на паперові книги говорять і британські аналітики. У матеріалах «CEO Moleskin» йдеться про те, що електронні видання сьогодні є чимось буденним, тому люди все частіше повертаються до традиційної  паперової книги. Вона для них є можливістю зайнятися чимось відмінним від щоденних справ та відпочити.
 
Психологи та неврологи, спираючись на низку досліджень, переконані, що читання друкованої книги більш корисне, а зміст краще запам`ятовується. 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage