Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Останній твір Террі Пратчетта переїхали котком
Всесвітньовідомий письменник, автор фентезійного циклу творів «Дискосвіт» Террі Пратчетт покинув цей світ у березні 2015 року. І лише кілька днів тому було виконано одне з останніх бажань письменника – знищено його останній та незавершений твір. 
 
Independent, чільне фото – ВВС
 
У п`ятницю, 25 серпня, жорсткий диск, на якому зберігався недописаний роман Пратчетта, було знищено паровим котком John Fowler & Co під час Великого ярмарку парових машин у Дорсеті (Англія). Фото цього «ритуалу» опублікував Роб Уілкінз, розпорядник майна, колишній секретар та близький друг письменника.
 
 
Ще один друг Пратчетта, фантаст Ніл Ґейман раніше у розмові із газетою «The Times» зазначив, що «Террі хотів, аби все, що він напрацював на момент своєї смерті, вивезли разом з його комп'ютерами, розмістили посеред дороги й це все переїхали котком». Тоді Ґейман додав, що, як і багато шанувальників Пратчетта, радіє, що це бажання автора поки не виконали.
 
Зруйнований диск представлять на виставці у музеї Солсбері (графство Уілтшир, Англія), що  триватиме з 16 вересня по 13 січня 2018-го року. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage