Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Осінні віршики» в книгарнях: світ побачила тисячна книга Старого Лева!
Ось уже майже 20 років «Видавництво Старого Лева» тішить великих та маленьких книголюбів літературою для всієї родини. І щойно з друкарні приїхала тисячна книга видавництва! Нею стала збірка «Осінні віршики», що є продовженням серії сезонних поезій для наймолодших читачів (раніше видавництво готувало «Літні віршики» та «Сніговірші»).
 
На її сторінках читачі знайдуть 23 теплі, сонячні, часом дощові, але від цього не менш осінні віршики авторства сучасних українських авторів та з казковими ілюстраціямиукраїнських художників.
 
Осінь — це коли мама-ведмедиця вкладає ведмежатко спати, коли кишені повні осіннячка-насіннячка, коли дощик танцює по дахах, туман осідає у місті, гілки обважніли від яблук, а садом збирає листя їжачок… Про це і та інші осінні принади у новій збірці дитячих віршиків.
 
«Я щаслива, що наша тисячна книжка – збірник віршів для дітей від сучасних українських поетів з ілюстраціями сучасних українських художників, – каже співзасновниця та головна редакторка видавництва Мар’яна Савка. – З дитячих книжок «Видавництво Старого Лева» розпочинало свій шлях. Дитячі книги в нашій універсальній видавничій лінійці займають вагоме місце. А «Осінні віршики – це квінтесенція того, чим є дитяча література. Тут повна палітра емоцій – від радісних до щемливих. Тут і гумор. І велика любов до дитини і літератури». 
 
 
 
Серед авторів збірки: Іван Андрусяк, Андрій Бочко, Тетяна Винник, Галина Кирпа, Дмитро Лазуткін, Ірина Лазуткіна, Оксана Лущевська, Наталка Малетич, Вікторія Ніколенко, Олександра Орлова, Слава Світова, Андрій Содомора, Марія Титаренко, Любов Шостак. 
 
Ілюстрували книгу: Євгенія Гайдамака, Альбіна Колесніченко, Марта Кошулінська, Наталія Кудляк, Анна Ломакіна, Наталія Олійник, Юлія Пилипчатіна, Катерина Сад, Наталя Чорна. Дизайн обкладинки: Наталя Чорна.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage