Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Опублікували трейлер фільму «Емма» за книгою Джейн Остін
Завжди цікаво побачити, як улюблені історії оживають на великих екранах. І вже скоро шанувальники творчості Джейн Остін матимуть таку нагоду, адже у лютому 2020 року на поціновувачів літературного кіно чекає екранізація одного із найвідоміших романів письменниці – «Емма». А поки ми чекаємо на прем’єру, у мережі виклали трейлер фільму.
 
У центрі гумористичної історії, яку 1815 року написала авторка романів «Гордість і упередження» та «Розум і почуття», молода жінка Емма Вудгаус, яка від нудьги вирішує засватати своїх знайомих. При цьому героїня переконана, що для неї самої одруження – не варіант.
 
 
Знімає фільм компанія «Focus Features». Режисером стрічки є фотограф Отем ДеВайлд, для якого цей кінопроект стане дебютним. Серед продюсерів – Том Беван («Щоденник Бріджит Джонс», «Теорія всього»), Ерік Феллнер («Знедолені», «Темні часи») та Ґрегем Броадбент («Джейн Остін», «Клуб бунтівників»).
 
Головну роль – роль Емми – зіграє зірка фільмів «Відьма» та «Морган» Аня Тейлор-Джой. Також глядачі побачать на екранах музиканта Джонні Фліна, акторів Білла Наї («Пірати Карибського моря», «Реальна любов», «Гаррі Поттер»), Мію Ґот («Виживання», «На висоті»), Руперта Ґрейвза («Шерлок») та ін.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage