Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Олена Захарченко презентувала «Хутір» київським школярам
У вівторок, 24 листопада, у Введенській гімназії № 107 в Києві письменниця Олена Захарченко зустрілась зі школярами та презентувала їм свою нову книгу «Хутір», що вийшла друком у «Видавництві Старого Лева». Під час зустрічі авторка розповіла про книжку та її героїв, наприклад, Сергійка, який дуже любить звірів, та Христю, бабуся якої є справжньою Лісовою Князівною. 
 
«Христя також з часом повинна стати Лісовою Князівною, і в один день дівчинка опиняється у дивному місці, у залі, де багато людей, схожих на звірів, але насправді то звірі, перетворені на людей…» - розповідала письменниця. 
 
Школярі змогли не лише послухати розповіді Олени Захарченко, а й стати учасниками справжнього театрального дійства. Серед усіх охочих Олена обрала акторів, що мали виконати ролі самої Лісової Князівни та різних мешканців лісу - вовка, лося, лиса та інших. Активна частина презентації перетворилася на справжнє шоу - діти із задоволенням виконували ролі та аплодували своїм однокласникам та друзям. Після забави гості презентації радо слухали уривки з книжки, зачитані Оленою, та активно ставили питання. 
«Це книжка про пригоди, але в ній є елементи і трішки містичні, і пов’язані з історією України, - говорила Олена Захарченко. - Я хотіла розповісти про те, що було раніше, що колись не було такої незалежної країни, якою Україна є зараз, і що сталося потім. Розповісти так, щоб читати було цікаво і про нашу історію, і про пригоди дітлахів». 
 
Зустріч завершилася взаємними аплодисментами, подяками та запрошенням приходити іще, а також - автограф-сесією автора.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage