Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Олена Гусейнова розповіла про супергероїв серед нас
Під завісу третього дня Форуму видавців прекрасні жінки - поетеса Оленка Гусейнова, композиторка Таня Ша, вокалістки Олена Львова й Таня Радостєва - представили поетично-музичний перформанс «Супергерої. Історія для голосів, вокального процесора та метронома». 
 
 
Проект, створений на основі віршів з нової поетичної книжки Олени Гусейнової «Супергерої» та музики Тані Ша, розкрив перед глядачами чарівну історію, де слова гармонійно переливаються у звуки. Герої цієї історії рухаються містом, яке то засинає, то прокидається. Звук за звуком перед глядачами постає любовне життя, особиста міфологія, потреба і неможливість дому, а буденна недосконалість обертається джерелом для знаходження суперсили.
 
 
«Коли я писала книжку «Супергерої», то в якийсь момент зрозуміла, що поезії замало, - розповіла Олена. -  Замало вміти і мати змогу писати поезію. Потрібен ще й перекладач, який зможе допомогти перекласти ті мої болісні відчуття і почуття, про які я пишу, зробити їх ще ближчими до читача. І таких чудових перекладачів і перекладів у мене зараз є два. Один втілився у книжку «Супергерої» завдяки Творчій майстерні «Аґрафка», Романі та Андрію, які вміють читати, відчитувати і творити нову дуже точну візуальну мову. А інший - музичний - зараз втілиться на сцені завдяки моїй подрузі, одному з кращих композиторів країни, - Тані Ша».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage