Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Оксана Лущевська – про досягання великих цілей і шляхи до них
Чудова нагода познайомитися з письменницею Оксаною Лущевською буде у вінницьких дітлахів 18 листопада. У рамках дитячої суботи у книгарні «Є» (вул. Соборна, 89) відбудеться скайп-зустріч з авторкою понад двадцяти дитячих книжок, серед яких «З води у воду», «Задзеркалля», «Інший дім», «Про кита», які вийшли у «Видавництві Старого Лева». Початок о 15:30.
 
Оксана Лущевська вже тривалий час живе у США. Проте відстань не заважає їй активно спілкуватися з українськими читачами. Скайп, електронне листування та соціальні мережі роблять світ тіснішим, а можливості ширшими. Власне по-скайпу Оксана й розповість про свою нову книжку «З води у воду» та про те, що таке страх і відвага та які вони – любов та дружба – у 10 років.  Діти дізнаються про досягання великих цілей і шляхи до них; про те, чому місто Тальне на Черкащині цікаве для мандрівок та чим містечко схоже на Львів; познайомляться з авторкою понад 20-ти книжок для дітей, яка вже 14 років проживає в США.
 
 
«З води у воду», Оксана Лущевська:
 
Десятирічна Данка обожнює плавати, вода – її стихія. Дівчинка має супермету на літо – перепливти річку в її містечку. Проте боїться, що Бодя, який закохався в неї по вуха і скрізь за нею ходить, завадить їй здійснити задумане. Щоб спекатися хлопчиська, вона просить місцевого графітчика Скретча вдати її бойфренда. Та чи найкращий це план?.. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage