Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Оксана Караванська та її «Стильна книжка для панянки» на ХХІІ Форумі видавців

На ХХІІ Форумі Видавців у Львові «Видавництво Старого Лева» представить першу дитячу книжку Оксани Караванської. Знавець моди, відома у світі українська дизайнерка впевнена, що відчуття стилю закладається в людині з дитинства. Відтак «Стильна книжка для панянки» проведе юним красуням екскурсію в історію моди, розповість, як доречно одягатися до школи, у театр чи на дискотеку, з чим носити вишиванку, якими повинні бути джинси і як правильно комбінувати аксесуари.

Оксана Караванська - не лише відомий дизайнер і стиліст, а й дбайлива та уважна мама дев’ятирічної модниці Марічки, а тому добре знає, наскільки важливо вчасно познайомити юних панянок зі світом моди та стилю. «Коли я була маленькою, мені не було кому розказати про те, що через одяг можна проявити себе, - каже Оксана Караванська. - Тому я сама почала малювати дівчат та вигадувати для них різний одяг: у такий спосіб перевіряла, пасує їм чи ні. Й так полюбила цю творчість, що стала дизайнером! За час своєї кар’єри я безліч разів бачила, які дива робить правильно підібраний одяг. А вчитися цьому треба змалку. Відтак моя книжка стане для панянок порадником - розкриє секрети моди та стилю, навчить, як не загубитися у тенденціях і дизайнерських пропозиціях, а декому, можливо, навіть допоможе сформувати власний, неповторний імідж!».

Аби матеріал «Стильної книжки» краще засвоювався, у рамках Форуму Видавців Оксана Караванська та головний редактор ВСЛ Мар`яна Савка поспілкуються з панянками та їхніми матусями. Під час зустрічі також можна буде познайомитись із ілюстраторкою Анастасією Стефурак, яка займалась художнім оформленням книги, та із куратором проекту Галиною Гузьо. Захід відбудеться 11 вересня о 14.00 біля львівського ательє Оксани Караванської - у дворику на проспекті Т. Шевченка, 10.

Поспілкуватися з дизайнеркою можна буде й на автограф-сесії у суботу, 12 вересня, о 14:00 на стенді стенд №6 «Видавництва Старого Лева».

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage