Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Оксана Була готує серію історій «Казки для Сонця і Місяця»!
Хочемо з вами поділитися дивовижною новиною! За декілька місяців у «Видавництві Старого Лева» вийде перше книга із нової серії Оксани Були «Казки для Сонця і Місяця»!
 
Ви вже точно знаєте Оксану завдяки її дивовижним туконі та книжкам-картинкам «Ведмідь не хоче спати» і «Зубр шукає гніздо», «День народження ялинки» і «Туконі – мешканець лісу», а також безлічі ілюстрацій, які художниця створила для багатьох історій Старого Лева. Тож певні, нові книги потраплять вам у саме серденько.
 
Герої серії – молі: у них три пари лапок, а на голові вусики, схожі на заячі вуха. Багато кому молі знайомі з попередніх книжок про туконі, де ці крилаті майстрині плели диво-ковдри. У новій серії маленькі і дорослі читайлики зануряться глибше у їхній світ і дізнаються, як саме вони творять свої чари з ниток і візерунків.
 
«Сріблясті легенькі крила понесуть нас у світ після заходу Сонця, у біле сяйво повного Місяця. Крізь мерехтіння зірок і шум листя ми торкнемося найдивовижнішої таємниці, зітканої із сутінків та світанків, – магії зміни дня і ночі», – каже про серію Оксана Була.
 
Слідкуйте за нашими новинами, вже скоро розкриємо ще більше деталей про «Казки для Сонця і Місяця»!
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage