Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Одразу дві книжки «Видавництва Старого Лева» потрапили до добірки THE BRAW AMAZING BOOKSHELF, спеціальної виставки в рамках Bologna Children's Book Fair. Сайлентбук про війну та віру в Перемогу світла над темрявою «Жовтий метелик» Олександра Шатохіна потрапив до ТОП-100 ілюстрованих книжок для дітей, а книжка Олександра Михеда «Котик, Півник, Шафка» про українські символи незламності, проілюстрована Женею Полосіною – до спеціальної номінації топ-20 дебютів Opera Prima Prize, як перша дитяча книжка автора!

BRAW (BolognaRagazzi Award) – це премія, спрямована на відбір найкращих ілюстрованих книжок для дітей у всьому світі. Премія відзначає найкращі твори з точки зору графічної та редакційної якості, інноваційності та здатності спілкуватися з маленькими читачами й читачками, саме ці критерії враховуються міжнародним журі експертів. THE BRAW AMAZING BOOKSHELF – це спеціальна виставка, яка триватиме на ярмарку та в онлайн-галереї, де представлена вибірка найкращих книжок, поданих на цю премію.

Вітаємо наших авторів та ілюстраторів і нагадуємо, що видання «Жовтий метелик» та «Котик, Півник, Шафка» разом з іншими відзначеними книгами поповнять колекцію книг-переможців, яку зберігає бібліотека Salaborsa Ragazzi у Болоньї.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage