Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Обрано акторів для телеадаптації книги «Правда про справу Гаррі Квеберта»
На шанувальників детективного жанру чекає захоплива літературна екранізація. Компанія «MGM Television» готує для телеекранів адаптацію роману Жоеля Діккера «Правда про справу Гаррі Квеберта». Твір в українському перекладі побачив світ у «Видавництві Старого Лева». 
 
 
До створення серіалу на 10 епізодів долучилися також «Eagle Pictures» та «Barbary Films». Зніматиме  телепроект режисер Жан-Жак Анно, який раніше працював над кінокартинами «Ім'я троянди», «Сім років у Тибеті», «Чорне і біле в кольорі» та ін. Сценарії для перших епізодів написали Лін Грін і Річард Левін.
 
Екранізація збере когорту зіркових авторів. Так, головного героя, викладача та письменника Гаррі Квеберта, якого підозрюють у вбивстві 15-річної Ноли, зіграє зірка серіалу «Анатомія Грей» Патрік Демпсі. Роль письменника Маркуса Ґольдмана, який вирушає до Квеберта, аби надихнутися на новий твір та врешті проводить розслідування, дісталася Бену Шнетцеру («Warcraft: Початок», «Книжковий злодій»). 
 
Сержант Перрі Ґегаловуд постане у виконанні Деймон Веянса-молодшого («Фейкові копи», «В активному пошуку»), а роль власниці бару «Кларкс» Тамари Квінн отримала Вірджинія Медсен («На узбіччі», «Вогняна стіна»). Також глядачі зможуть побачити у серіалі Крістін Фросет, Кольма Феора, Джошуа Клоуза, Метта Фреюера, Курта Фуллера, Вейна Найта та інших. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage