Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Новий фільм про Шерлока Холмса від компаній Warner Bros. і Team Downey
Variety, кадр з фільму «Шерлок Холмс: Гра тіней», 2011
 
Кінокомпанії Warner Bros. і Team Downey розпочинають роботу над новим фільмом про знаменитого детектива Шерлока Холмса та його друга доктора Джона Ватсона, створених відомим письменником Артуром Конан Дойлем. Як і в попередніх двох частинах головну роль у фільмі зіграє Роберт Дауні-молодший («Залізна людина», «Месники», «Суддя»).
 
Попередні два фільми про Шерлока Холмса зібрали понад 500 мільйонів доларів у всьому світі, тож студії були зацікавлені й у наступних стрічках. Проте через надмірну завантаженість Роберта Дауні-молодшого роботу над фільмом вже тривалий час відкладали, і дата початку зйомок досі невідома. Проте уже розпочато роботу над сценарієм, для чого зібрали справді зіркову команду - Ніколь Перлман («Вартові галактики»), Джастіна Мейлена («Рятівники Малібу», 2016), Гарі Уітта («Зоряні війни: Вигнанець»), Дженіва Робертсон-Дуарет («Лара Крофт», 2018), Кірана Фіцджеральда («Сноуден», 2016).
 
Також очікується, що на екрани повернеться і Джуд Лоу («Холодна гора», «Близькість»), який виконував роль доктора Ватсона. Ймовірно, що як і у попередніх двох кінокартинах, режисером стане Гай Річі. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage