Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Новинки Книжкового Арсеналу 2017: найцікавіші перекладені книжки для дітей
Із кожним новим роком Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» усе більше й більше тішить українських читачів літературними новинками — дитячими та дорослими, художніми та науково-популярними, виданнями, створеними українськими письменниками й ілюстраторами, та довгоочікуваними перекладами світових бестселерів. Отож, щоби допомогти вам не загубитися у морі літер та картинок, редакція Букмолі вирішила зробити добірку найсмачніших новинок дитячої та підліткової літератури. Для початку — золота двадцятка, з героїнями якої ми встигли ознайомитись і яких можемо впевнено, керуючися власними смаками, рекомендувати до прочитання, розглядання та придбання.
 
Повний текст - у джерелі - Букмоль
 
Видавництво Старого Лева
 
6+
 
 
Після того, як одне мишеня на ім’я Ліндберґ стало справжнім винахідником й, аби врятувати своїх друзів, перелетіло через океан, інше відважне мишеня, щоби довести усім знайомим і незнайомим мишам, що Місяць — то зовсім не сир, збудувало космічний корабель та зробило перші кроки поверхнею супутника Землі…
 
Як і перша книжка Торбена Кульмана, «Армстронґ» — це цікава й захоплива історія на межі вигадки та реальності, на межі художньої та пізнавальної літератури, яка, поза всіма сумнівами, заслуговує на увагу.
 
Джордж і Великий вибух, Стівен Гокінґ, Люсі Гокінґ
9+
 
 
Не прочитати останню частину знаменитої трилогії Стівена та Люсі Гокінґів неможливо, тому — так, ця книжка безперечний mustread.
 
Як збудувати дім, Мартін Содомка
7+
 
 
І знову книжка на межі художньої та пізнавальної літератури, і знову продовження серії, повз яке годі пройти повз. Бо ж навіть якщо ви вже встигли змайструвати автомобіль, літак і мотоцикл, жити вам однаково ніде, а збудувати будинок без захопливої інструкції від Мартіна Содомки ой як складно.
 
Новинки Книжкового Арсеналу 2017: найцікавіші перекладені книжки для дітей, книжковий арсенал, що читати, дитячі книжки, книжкові новинки, література для дітей,казки,віммельбухи,класика дитліту, що купити,дитячі видання,найкращі книжки для дітей
 
Рік у місті, Катажина Богуцька
3+
 
 
А ось і ще один цікавий віммельбух у скарбничку маленьких і уважних читачів, які прагнуть досліджувати не тільки природу, а й місто, у якому живуть.
 
«Рік у місті» — це дванадцять картин про дванадцять місяців одного року. Кожен місяць — детально промальований «кадр» міста з усіма його мешканцями, зображеними в різних ситуаціях, за різної погоди, вдень або вночі. На двох додаткових розворотах — презентація героїв та інтерактивна гра.
 
10+
 
 
Уже традиційно до Книжкового Арсеналу радимо Ульфа Старка. Цього разу — розповідь про дитячі та підліткові роки життя самого письменника, про легке та смішне, про важке та сумне, про творчість і стосунки зі світом, про мрії та дивацтва, без яких, здається, не обходиться жоден хороший письменник.
 
*Книга побачить світ наприкінці травня. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage