Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Нові пригоди старої книги або як нас "увіковічнили"...
Завжди знала, що живу і працюю в оточенні особливих дітей і дорослих, які і мене "заряджають" своєю особливістю... Але те, що сталось - абсолютно несподіваний подарунок мені і моїм близьким. Та про все по порядку.
 
Книга Дарії Цвєк «Малятам і батькам» не просто присутня у житті більшості галичан, а й увійшла в їхню ментальність. Більше того, з цієї книги номінально розпочалось моє улюблене, а, якщо відверто, то і абсолютно рідне видавництво. Одним словом, без Цвєк і без Левів не уявляю свого життєвого простору. Аж тут Старий Лев готує розкішний подарунок до Великодня - перевидання цього «рецептурника хорошого настрою» (цитата моєї мами - дарую!).

Далі - більше - розділ, де готують страви-іграшки, пропонують проілюструвати 
мені з дітьми і волонтерами бібліотеки. І розпочинається справжня казка - крізь зимний ненаситний дощ 16 січня ми приходимо на першу в своєму житті фотосесію. Правда, про це забуваємо вже хвилин через двадцять, захоплені процесом. А як же інакше! Ми вправно вирізаємо шапочки для яєчних клоунів, формуємо їстівну абетку, творимо яблучні скульптури і, зрештою, складаємо ковбасні конвертики з улюбленими начинками. Захоплююче дійство!!! Коли страви приготовані і сфотографовані, відкриваємо ще один сюрприз - в нашої улюбленої помічниці, пластунки, розумниці і просто красуні Олечки - День народження. Святковий стіл стає початком веселого вітання, яке закінчується дружнім частуванням.
 
Ми на практиці перевірили, що «рецептурник доброго настрою» діє краще, ніж будь-яка магічна книга, адже Дарія Цвєк пропонує не мудрувати, вигадуючи, як ще розважити родину, а просто бути разом, подивитись одне на одного, відчути і тепло рук, і тепло сердець, зупинити свою щоденну гонитву заради живого спілкування, коли можна слухати і, головне, чути...
 
...Минуло три місяці - найважчі місяці, за які ми ледь не втратили частинку нашої родини. Часто в думках ми повертались до дощового січневого дня

фотозйомки і чіплялись за нього, як за найсвітліший день минулої зими.

А теплого квітневого дня ми вперше взяли до рук ошатну фотокнигу з м'якенькою палітуркою, за якою сховалися надзвичайні і перевірені рецепти Дарії Цвєк, наші великі і малі друзі, ну і звісно, всі ми.

Почуваємось гордо і відповідально водночас. Хочемо вірити, що зі світлин в домівки усіх читачів нової книги прийде наша добра енергія і, звичайно, добрий апетит. І в переддень Великодня нагадуємо, що найкраще свято, коли «ріднею хата багата», щоб гучно лунало в кожній оселі:

«Христос Воскрес!» - «Воістину Воскрес!»

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage