Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Щойно приїхала з друку святкова збірка історій для юних читайликів – «Нові казки Старого Лева». На її сторінках 12 розповідей сучасних українських авторів та ілюстраторів про героїв, які так полюбились читачам. Одні казки є продовженням улюблених історії, інші – розповідають про окремі пригоди та моменти з життя персонажів, про яких ми з захопленням читали. Книжечка пасуватиме для затишного читання з дітьми зимовими вечорами.

Серед авторів збірки Мар’яна Савка, Галина Вдовиченко, Леся Воронина, Надійка Гербіш, Ірина Лазуткіна, Мирослав Лаюк, Світлана Лінинська, Наталка Малетич, Галина Малик, Катерина Міхаліцина, Мар’яна та Тарас Прохаськи, Володимир Рутківський. А проілюстрували казки та додали барв героям Володимир та Катерина Штанко, Наталка Гайда, Юлія Пилипчатіна, Ростислав Попський, Роман Скиба, Наталія Чорна, Грася Олійко, Мар’яна Прохасько, Іва Михайлян.

«Нові Казки Старого Лева» — ошатний ювілейний збірник, який ми підготували до двадцятиріччя видавництва. Тут під однією обкладинкою зустрілися улюблені герої наших маленьких читачів: кротенята з легендарної кротячої епопеї Мар’яни Прохасько та Тараса Прохаська і шестеро кошенят із суперпопулярної у читачів котячої серії Галини Вдовиченко; драконенята Катерини Міхаліциної, які готують помсту, та вогнедихий Щирик Володимира Руківського, який вчиться не спалювати, а зігрівати; слоник Ґудзик Лесі Ворониної, що разом із дівчинкою Ясею протистоїть екологічній катастрофі; пірати Галини Малик, які також мусять замислитися над екологічними проблемами. А ще на сторінках казок літає Привид, який не міг заснути, Наталки Малетич, що вирішив утекти зі старовинного замку; пан Сирник Світлани Лінинської, який пече найсмачніші у світі пампушки, допомагає у детективному розслідуванні; Єнотик Бо Ірини Лазуткіної, який обожнює польоти на повітряній кулі, змушений бавити свою маленьку сестричку; ківі Ківі Мирослава Лаюка, який мріє зустріти пінгвінів, що, як і він сам, не вміють літати; а їжачки Мілка і Форко Надійки Гербіш, які вже не одне Різдво тішать маленьких читачів, готують сюрприз для мами. І звісно ж, на день народження до себе усіх запрошує сам гостинний господар — Старий Лев Мар’яни Савки, який намагається приготувати найсмачніший у світі торт, але чомусь із ним зненацька трапляється халепа», розповідає про книгу упорядниця та співавторка Наталка Малетич.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage