Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Новенька» подружилася з львівськими школярами
Оксана Сайко разом зі своєю повістю «Новенька» завершила свій невеликий тур книгозбірнями міста у Львівській обласній бібліотеці для дітей. 19 листопада зустріч із письменницею відвідали школярі, які залюбки читають сучасну українську літературу.
 
Оксана Сайко завжди вагається – а чи справді для дітей створене те чи інше оповідання? Письменниця завжди перебуває на певному роздоріжжі «доросле/підліткове». Однак підлітки – це вже не діти, адже вони, може вперше у житті, зовсім по-дорослому осмислюють світ навколо. «Книги, які читаєш у підлітковому віці, залишаються з вами на все життя» - переконана головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка.
 
Про тягу до творчості, про реальне та вигадане в оповіданнях Оксани Сайко та про шкільні роки авторки – запитували читачі Львівської обласної бібліотеки для дітей. На прохання усіх присутніх письменниця також зачитала одне з оповідань книги «Новенька та інші історії».
 
Це вже третя зустріч Оксани Сайко зі школярами в рамках презентації книги «Новенька та інші історії». З письменницею вже познайомились читачі Центральної львівської дитячої бібліотеки (вул. Окуневського, 3) та третьої філії Міської дитячої бібліотеки (вул. Хвильового, 3).
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage