Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Нове обличчя Старого Лева
Друзі, надворі весна, а це означає зміни. Скидаємо з себе теплий одяг, вбираємо щось легке і яскраве, чекаємо нових емоцій. Отак і наш Старий Лев – одягає на себе новий символічний образ. Прагнучи оновлення, ми змінюємо графічний дизайн на логотипі видавництва. Тепер наш Лев не такий анімаційний, він дістає більш лаконічну і геометричну форму.
 
Ми дуже любимо нашого доброго і старого левчика, котрий друкує на машинці. Він затишний і домашній. І досить дитячий. Однак ми вже дуже «виросли», стали видавництвом, яке створює книги не лише для діток, але й для дорослих. Ми серйозно розширили свою жанрову лінійку. А відтак зрозуміли, що з усім цим оновленням настав час нового корпаративного стилю.
Придивіться до нашого нового лого. Це так само лев. І що важливо – це дуже символічний лев. Він створений поєднанням форм кола і книги. Це коло, сфера – то наша планета, яка б залишалася дикою і нецивілізованою, якби її не завойовувала книга. Розгорнута книга стала профілем нашого Старого Лева. Старого, мудрого, люблячого. Він не мислить свого життя без книжок. Як і без вас – наших найкращих читачів.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage