Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Нова фестивальна традиція у Львові: Coffee, books and vintage festival
Творимо нові традиції! Зустрічаємося щоосені на території !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26) за горнятком крутої кави, аби поспілкуватися з друзями та письменниками, обрати книжкові новинки до душі і поповнити інтер’єри вінтажними цікавинками. 8-10 жовтня відбудеться найатмосферніший фестиваль Львова, який збере любителів кави, книжок і вінтажу.
 
Щасливі люди читають книжки і п’ють каву. Про концепцію щастя, як жити смачно, літературу, що окриляє, про успішні бізнеси будемо говорити з тими, хто творить нові сенси. На відвідувачів фестивалю чекають: бесіди за горнятком кави з письменниками, серія розмов «Жінки у бізнесі» з керівницями успішних проєктів, музично-поетичні сюрпризи, панельні дискусії із видавцями та книгарнями, забавлянки з найменшими читайликами. Мар’яна Савка, Іван Малкович, Галина Вдовиченко, Ілларіон Павлюк, Валерія Козлова, Андрій Зелінський та інші важливі для культури діячі завітають на фестиваль.
 
Також відбудуться чемпіонати SCA з обсмажки кавового зерна, лате арту, джезви та кап тейстінгу. Шлях, який проходить кава до того, як стати ароматним напоєм в горнятку, дуже захопливий. Лабораторія проєкту FEST COFFEE MISSION, що є на території !FESTrepublic цьогоріч отримала можливість навчання і сертифікації Q-ґрейдерів (людей, чия оцінка кавового зерна визнається цілим світом). Це наразі єдине таке місце в Україні. Тому фестиваль стане майданчиком для знайомства професіоналів галузі. Тут зберуться представники компаній, що спеціалізуються на кавових машинах та обладнанні. Привезуть кавове зерно трейдери і ті, хто знають, як його краще обсмажити.
 
На Coffee, books and vintage festival буде можливість поповнити свої інтер'єри вінтажними цікавинками. Коли ми роздивляємось старі знимки Львова, часом хочемо потрапити в ту атмосферу, коли панянки носили пишні сукні та капелюшки, а хлопи — елєґанські костюми та маринарки, годинники та закручені вуса. Тож ми закликаємо усіх, хто любить вінтажне вбрання не кремпуватися, а приходити на фестиваль на вінтажному стилі, при чому усією родиною. Матимемо конкурс на кращий вінтажний образ серед чоловіків, панянок, і дітисьок також. Бо що може бути приємніше, ніж сидіти у старовинному вбранні з горнятком доброї кави та читати улюблену (або ще незнану) книгу.
 
І, як завжди, на !FESTrepublic: всі знайомі і нові друзі, крута музика, танці, фудкорт зі смачною їжею, а на вході — круті горнятка для тої кави, яка смакуватиме найбільше!
 
Долучайтеся у соцмережах  (FacebookInstagram), купуйте квитки і готуйтеся до незабутніх вихідних!
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage