Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Смакуй та підтримай молодіжні ініціативи!

Сьогодні, в Міжнародний день молоді, ділимось новиною про колаборацію з молодіжною столицею Європи 2025 (так, то Львів!) і презентуємо наш спільний напій — персиковий лимонад «Not easy but move» (саме так звучить слоган моло столиці). Купуючи його у будь-якій львівській книгарні-кав'ярні Старого Лева та у трамвайчику «книги. кава. вініл», ви не лише будете насолоджуватись смаком, а й станете частиною чогось більшого, долучаючись до розвитку молодіжних ініціатив, адже 50% коштів від кожного такого лимонаду прямує до Львівського молодіжного фонду!

Ініціатива «МолоФонд Львів» запущена спілкою громадських організацій в межах реалізації титулу «Львів — молодіжна столиця Європи’25» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

     

Підтримати ініціативу можна у львівських книгарнях-кав'ярнях Старого Лева (вул. Старознесенська, 24-26; вул. Галицька, 17; вул. Краківська, 3; вул. Личаківська, 22; вул. Бандери, 33, вул. Стрийська, 200А) та у трамвайчику «книги. кава. вініл» (Львів, вул. Підвальна, 13).

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage