Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ніч у книгарні
Британський книжковий магазин «Waterstones» проводить лотерею, переможці якої матимуть змогу провести цілу ніч у книгарні.
 
Поштовхом до такого заходу став нещодавній випадок, коли один з туристів випадково залишися у магазині після його закриття. Девід Вілліс з Техасу (США) просидів у книгарні кілька годин і був випущений поліцією після того, як запостив у Твіттері інформацію про своє скрутне становище.
 
Ця історія набрала великої популярності у соціальних мережах, люди писали, що залюбки б провели і цілу ніч замкнутими у книгарні. Магазин «Waterstones» підхопив цю ідею і запропонував любителям нічних читань взяти участь у лотереї.
 
Серед учасників, які зареєструвалися на сайті «Airbnb», оберуть 10 щасливців, які зможуть разом із другом побувати на ночівлі у книгарні. Нічні читачі зможуть не тільки вільно користуватися усім асортиментом магазину, а й пригощатися канапками, які для них приготують працівники книгарні. А для того, щоб 12 годин у книжковому магазині не здалися занадто важкими, для гостей розкладуть надувні матраци.
 
 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage