Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Невидимі»: у Польщі видали книгу, написану безхатченками
 
Польський благодійний фонд Fundacji Kapucyńskiej видав унікальну книгу, написану безхатченками. Цікаво, що видання можна прочитати лише при мінусовій температурі повітря. Збірка під назвою «Невидимі» повинна привернути увагу до людей, позбавлених даху над головою та змушених жити на вулиці.
 
До видання увійшли прозові історії та вірші, а тексти надруковані спеціальною фарбою, що проявляється лише на холоді. Якщо читач розгорне книгу у приміщені, де температура повітря буде вище 0°С, то побачить лише білі сторінки. На морозі ж на сторінках з`являється текст. Ідея авторів проекту у тому, що чим довше ти читаєш книгу та перебуваєш на холоді - тим більше ти відчуваєш на собі життя безхатьченків. 
 
 
 
Також видання повинно показати, що іноді на вулиці змушені боротися за життя справді талановиті люди, які з тих чи інших причин залишились без домівки.
 
 
«Завдяки цій книжці ми можемо самі відчути, як насправді виглядає життя безхатченків. Також ми можемо побачити, що серед них є талановиті люди з прекрасними душами», – говорить співзасновник фонду  Радослав Пазура.
 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage