Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Netflix та Ґільєрмо дель Торо знімуть фільм про Піноккіо
Сервіс Netflix, який нещодавно оголосив про екранізацію «Хронік Нарнії», вирішив створити фільм за мотивами ще одного відомого твору для дітей. А саме казки «Пригоди Піноккіо» італійського письменника Карло Коллоді. Сценаристом, режисером і продюсером стрічки стане володар премії «Оскар» Ґільєрмо дель Торо, відомий роботою над фільмами «Тихоокеанський рубіж», «Форма води» та ін.
 
 
«Піноккіо» перетворять на мюзикл, а сам фільм створюватимуть у форматі стоп-моушн (лялькової анімації). «Жодна мистецька форма не вплинула на моє життя і роботу більше, ніж анімація, і я не мав такого глибокого особистого зв’язку із жодним персонажем у літературі, як з Піноккіо», – заявив Дель Торо.
 
За задумом Ґільєрмо, дія казки відбуватиметься в Італії 1930-х років  –  час, коли укріплювався фашизм і Беніто Муссоліні зміцнював контроль над країною. «У нашій історії, Піноккіо – це невинна душа з байдужим батьком, котрий губиться у світі, якого не може зрозуміти. Він вирушає у надзвичайну подорож, що спонукає його до розуміння свого тата та реального світу», – зауважив Ґільєрмо.
 
«Ми надзвичайно раді продовжити нашу співпрацю з Ґільєрмо, і знаємо, що його глибоке й зворушливе бачення "Піноккіо" для Netflix залучить глядачів з усього світу» кажуть представники Netflix.
 
Робота над «Піноккіо» розпочнеться восени цього року, проте дата прем’єри ще не оголошена. Також відомо, що до проекту долучаються компанія лялькаря і актора Джима Генсона («Маппет-шоу») та анімаційна студія «ShadowMachine» («Кінь БоДжек»). Автор коміксів Гай Дефіс стане дизайнером фільму, а самі ляльки будуть створені командою «MacKinnon & Saunders».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage