Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Netflix розробить серіали та фільми на основі «Хронік Нарнії» Клайва Льюїса
Ну що, книгомани, готові до порції нових екранізацій? Бо відомий американський сервіс Netflix придбав права на всі сім книг циклу улюблених «Хронік Нарнії» і планує створити серіали та кінопроекти на основі творів Клайва Льюїса.
 
За умовами багаторічної угоди між Netflix та компанією C.S. Lewis, лише Netflix зніматиме теле- та кінопроекти за «Хроніками Нарнії», а продюсер Марк Гордон («Врятувати рядового Раяна», «Післязавтра», «Стів Джобс») з Entertainment One (eOne) разом з актором і пасинком Льюїса – Дугласом Грешемом та продюсером Вінсентом Зібером («Хроніки Нарнії: Срібний трон», «Рій») стануть виконавчими продюсерами всієї серії екранізацій.
 
 
Дотепер цикл «Хроніки Нарнії» продали тиражем понад 100 мільйонів копій, переклали більш ніж 47 мовами світу. «Улюблені "Хроніки Нарнії" мають резонанс у кількох поколінь читачів у всьому світі, – розповідає директор з контенту у Netflix Тед Сарандос. – Цілі родини закохалися в таких персонажів, як Аслан, та весь світ Нарнії загалом, і ми раді стати їхньою домівкою на багато років».
 
«Чудово знати, що багато людей з нетерпінням чекають побачити ще більше Нарнії, і що прогрес у технології виробництва та розповсюдження дає нам можливість показати світові нові пригоди з "Хроніки Нарнії", – сказав Дуглас Грешем. – Netflix, здається, є найкращим партнером для досягнення цієї мети, і я з нетерпінням чекаю співпрацювати з ними».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage