Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Netflix екранізує «Колгосп тварин» Орвелла
Ще один культовий твір адаптують для великих екранів – відому антиутопію Джорджа Орвелла «Колгосп тварин», що була написана 1943-44 років та вважається однією зі ста найкращих книжок всіх часів.
 
 
Адаптацію повісті забезпечить Netflix, а режисерське крісло займе актор та режисер Енді Серкіс («Володар перснів», «Книга джунглів»). Продюсерами стануть Метт Рівз («Війна за планету мавп», «Монстро») та Джонатан Кавендіш («Щоденник Бріджит Джонс», «Дихай»).
 
«Ми дуже раді, що нарешті знайшли ідеальних творчих партнерів – Netflix – для цього надзвичайно актуального твору Джорджа Орвелла, – заявив Серкіс. – Знову об'єднатися з моїм добрим другом Меттом Рівзом – з його гострою чутливістю, вмінням розповідати історії, чесністю та володінням ситуацією у цій сфері – це найкращий сценарій для втілення нашої давньої пристрасті та екранізації цієї історії».
 
Кавендіш заявив, що має намір адаптувати «Колгосп тварин» для екранів по-сучасному, акцентуючи на актуальності сатиричного й драматичного твору Орвелла і сьогодні.
 
«Колгосп тварин» — це притча, алегорія на революцію 1917 року і наступні події в СРСР. У центрі розповіді група тварин, які піднімають бунт на фермі, отримують над нею владу та створюють сім заповідей, яких всі повинні дотримуватися. Проте, усуваючи суперників, ферму підпорядковує собі свиня на ім’я Наполеон, змінюючи заповіді так, як зручно йому.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage