Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Неопубліковані листи Гарпер Лі виставлено на аукціон
38 раніше неопублікованих листів відомої американської письменниці Гарпер Лі до її подруги Феліції Ітцкофф, написаних між 2005 і 2010 роками, будуть продані на аукціоні цього тижня. У цих листах авторка «Убити пересмішника» та «Піди, постав вартового» писала про свого батька, дружбу з голлівудськими акторами, атеїзм та президенство Барака Обами. 
 
The Guardian, чільне фото - Irene Monroe
 
В одному з листів авторка описує свою дружбу з актрисою Вів`єн Лі, відомою роллю Скарлет О'Гари у «Віднесених вітром». Гарпер Лі пише, що Вів`єн «має характер, і я її люблю».
 
В іншому листі – від 20 січня 2009 року, у день інавгурації Барака Обами – Гарпер Лі писала про те, що американським президентом став афроамериканець: «У день інавгурації я виражаю свої благословення... Я також думаю про свого друга, Грегорі Пека, який був хорошим другом Ліндона Джонсона. Грег сказав йому: «Ви думаєте, ми побачимо за життя темношкірого президента?». На що Ліндон Джонс сказав: «Ні, але я бажаю йому успіху»
 
Лист Гарпер Лі до Феліції Ітцкофф від 20 січня 2009 року. Фото – Nate D Sanders Auctions
 
У листах є багато натяків на атеїстичні погляди Гарпер Лі. У різдвяній листівці 2009 року вона пише Іцкофф: «Не знаю, чи ти святкуєш Різдво, але для мене це не має сенсу. У серці я язичниця».
 
Початкова вартість 38 листів становить 10 тисяч доларів.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage