Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Названо переможця премії Астрід Ліндґрен
 
31 березня у Стокгольмі було нагороджено переможця цьогорічної Меморіальної премії Астрід Ліндґрен*.  Серед  197 кандидатів із 61 країни лауреатом премії стала організація «Project for the Study of Alternative Education in South Africa» (PRAESA), яка займається промоцією читання та поширює літературу серед дітей в Африці.
 
«PRAESA» заснована у 1992 році Невілом Александром у Південно-Африканській Республіці. З того часу організація створила низку проектів та програм для забезпечення дітей та молоді Південної Африки літературою та доступною освітою.  Серед таких проектів серія книг «Little Hands books», літературний клуб «Vulindlela»,  програма національних читань  «Nal’ibali». 
 
Серед претендентів на премію Астрід Ліндґрен були такі відомі письменники, як Ерік Карл, Ґру Дале, Вольф Ельбрух, Ніл Гейман та інші.
 
*Меморіальна премія Астрід Ліндґрен – щорічна шведська премія, створена на честь відомої письменниці  Астрід Ліндґрен.  Премія існує з 2002 року і присвоюється  за досягнення у галузі дитячої літератури.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage