Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Названо найкращі бібліотеки України
У рамках конкурсу «Бібліотека року» та конкурсу бібліотечних інтернет-сайтів в Україні визначили найкращі бібліотеки країни. Конкурс проводили Міністерство культури України та Українська бібліотечна асоціація.
 
Так, найкращою бібліотекою 2014 року назвали Харківську державну наукову бібліотеку ім. В. Г. Короленка. Це звання бібліотека заслужила віртуальним науково-просвітницьким проектом «Слобожанський уклін Кобзареві: до 200-річчя з дня народження Т. Г. Шевченка».
 
Друге місце присвоїли Харківській обласній бібліотеці юнацтва, а третє – Центральній районній бібліотеці Врадієвської ЦБС Миколаївської області.
 
А от переможцем у конкурсі інтренет-сайтів стала Національна наукова медична бібліотека України.
 
Національна бібліотека України для дітей та Одеська національна наукова бібліотека ім. М.Горького стали були відзначені у номінації «Найкращий сайт бібліотеки національного рівнів та обласної бібліотеки»
 
У номінації «Найкращий сайт районної/міської централізованої бібліотечної системи» перемогли Хмельницька міська централізована бібліотечна система, Централізована бібліотечна система Деснянського району у Києві та Старокостянтинівська централізована бібліотечна система, що на Хмельниччині.
 
Найкращим сайтом бібліотеки для дітей та юнацтва став ресурс Львівської бібліотеки для дітей. А найкращим сайтом бібліотеки для ВНЗ - Науково-технічної бібліотеки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Науково-технічної бібліотеки Національного університету харчових технологій у Києві та Наукової бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, що на Черкащині.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage