Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Наталя Гуменюк презентує «Загублений острів» у Херсоні!
Гості та мешканці Херсону, маємо для вас гарну новину. У неділю, 6 вересня, о 16:00 у місті відбудеться презентація книги «Загублений острів. Книга репортажів з окупованого Криму», яку представлятиме авторка – журналістка та письменниця Наталя Гуменюк.
 
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
Про роботу над книгою, поїздки до Криму, різні виміри кримського питання, сучасний стан та перспективи мешканців півострова – у розмові з Наталею Гуменюк. Подія відбувається у межах фестивалю «ГогольФест». Чекаємо вас за адресою: «Урбан Сад» (вул. Іллюші Кулика, 26). Модеруватиме розмову Роман Кабачій.
Чільне фото - Анастасія Власова/hromadske

«Загублений острів»— це збірка репортажів з окупованого Криму, куди відома журналістка Наталя Гуменюк їздила упродовж 2014–2019 рр. У книжці — справжні історії і трагедії людей, життя яких кардинально змінилося після 2014 року, бо відтоді хтось із кримчан живе в окупації, а хтось — просто в іншій країні. То ж яка їхня неприхована правда? Підприємці та пенсіонери, кримські татари, студенти й громадські активісти, правозахисники та військові, люди з різними політичними та ідеологічними поглядами відверто розповідають свої історії: одні діляться тихим, глухим болем, інші — просто втомилися мовчати й боятися.

Ця книжка є справжнім голосом анексованого Криму, його багатоголоссям, в якому окремі розповіді творять єдину спільну історію, яка ще не завершилася.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage