Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Благодійний фонд «Агропросперіс» та «Видавництво Старого Лева» уклали Меморандум про співпрацю, тож тепер якісних українських книг в бібліотеках громад, де веде діяльність Група компаній «Агропросперіс», буде ще більше.

Два роки тому компанії Групи «Агропросперіс» розпочали новий масштабний проєкт, в межах якого почали купувати та передавати сучасну українську літературу у бібліотеки громад, де вони працюють, аби заповнити книжкові полиці після їх очищення від  радянсько-російської літератури. За цей час вони придбали 1500 книг для 30 бібліотек у 10 областях України.

Зараз компанії Групи «Агропросперіс» поставили перед собою нову мету: поповнити фонди ще 60 бібліотек. У цьому їм посприяє «Видавництво Старого Лева» та проєкт «Читайте українською разом з АГРОПРОСПЕРІС». Спільно плануємо проводити культурно-мистецькі та інформаційно-освітні заходи, відновлювати бібліотечні фонди та промоціювати українські книги, що дозволить більшій кількості читачів відкрити для себе кращі твори української та світової літератури, поринути в чудесний світ казок, довідатися наукові таємниці та насолодитися мандрівкою у прекрасний світ книги.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage