Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Надійка Гербіш розповіла про нову книжку та радість усупереч

Доба

Свою нову книжку “Одного разу на Різдво” презентувала сьогодні у Тернополі письменниця Надійка Гербіш. На презентації були присутні батьки з дітлахами і ще до початку не залишилося жодного вільного місця.

“Ця книжка написалася за один день, за 1 січня 2014-го року. Я вирішила нічого не правити і як воно було, так і залишила. І за кілька днів відправила її Мар’яні Савці у “Видавництво Старого Лева”. Коли вже була в пологовому, читала “Facebook” і тут приходить повідомлення від Мар’яни Савки: “Класно. Ми книжку беремо. Скоро будем готувати до друку”. Я відписала: Ну, все – можна танцювати!” І поки ще було можна, то встигла потанцювати.

  

В мене той весь січень  і перед тим і грудень був присвячений темі внутрішнього очікування. При чому очікування не тільки народження дитини,ви пам’ятаєте, які тоді були події, це такий постійний стан – коли це все завершиться, коли нарешті знов буде добре, коли можна буде не соромитись радості. Якраз у цій казці вилилася моя думка про те, що навіть коли відбувається щось не таке, чого ти чекаєш, все одно є той, хто контролює увесь цей процес.

Мені здається, у своїх дитячих книгах я не намагаюся нікого виховувати, але, що намагаюся передати, крім віри в диво, віри в Бога – це віру, що попри те, що відбувається – може бути внутрішня радість. От зараз тема радості всупереч – це моя основна тема”, – поділилася своїми внутрішніми переживаннями з читачами письменниця.

Під час  зустрічі Надійка також по секрету розказала, що наступна дитяча книжка буде скоріш за все про білочок, бо вони їй страшенно подобаються, а ще одна доросла і серйозна книжка вийде восени, спеціально до “Форуму видавців” у Львові.

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage