Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Надія Каламєєць: Де починається реальність?
Сьогодні, 15 лютого, у Центральній дитячій бібліотеці м. Львова відкрилась виставка картин київської художниці Надії Каламєєць. Ілюстраторка стала відомою завдяки роботі над збірками поезій від «Видавництва Старого Лева» - «На каву до Львова» та «Шоколадні вірші про кохання». Школярі засипали художницю питаннями та взяли участь у «шоколадному» майстер-класі.
 
Відвідувачі Центральної дитячої бібліотеки завжди радо зустрічають гостей. Для Надії Каламєєць музична група бібліотеки виконала «Музичні смаколики» - покладені на музику вірші зі збірок, ілюстрованих художницею.
 
Розмовляли про творчість Надії, про те, чому варто не відступатися від своєї мети та як впливає мистецтво та фантазія на життя будь-якої людини.
 
- Так, я використовую у своїх картинах більше фантастичних образів, ніж реальних, - відповідала на питання художниця. – Але де починається реальність та закінчується фантазія? Крізь одне завжди можна побачити інше.
 
За активну участь у вікторині школярі отримували сувеніри від видавництва, а примірник збірки «На каву до Львова» з автографом головного редактора Мар’яни Савки залишився у фонді бібліотеки. Після завершення розмови молодші школярі взялись до малювання листівок з кави та шоколаду під керівництвом Надії Каламєєць.
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage