Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Музей Фріди Кало запустив віртуальну виставку
За кілька тижнів українською світ побачить книжка «Маленькі історії Великих Людей. Фріда Кало» – яскрава історія, яка допоможе і дітям, і дорослим дізнатися найцікавіші факти з життя та творчості відомої мексиканської художниці. А вже зараз маємо ще одну чудову новину для шанувальників Фріди: відтепер усі охочі можуть відвідати 360° VR-виставку з будинку-музею Фріди Кало!
 
 
Пандемія Covid-19 забрала змогу відвідувати улюблені музеї та галереї. Але десятки відомих мистецьких закладів перенесли свої експозиції онлайн, щоби усі охочі змогли зазирнути всередину музеїв та подивитися омріяні експозиції, просто сидячи вдома.
 
Одним із таким став будинок-музей Фріди Кало (відомий як «Casa Azulу») у Мехіко, що запустив віртуальну виставку «Appearances Can Be Deceiving».
 
 
Тепер кожен з нас може прогулятися домівкою, зазирнути у її майстерню, побачити родині портрети, кухню, де обідала художниця, та прогулятися садом Фріди Кало.
 
Всередині будинку можна побачити більше 300 речей мисткині, як-от мексиканське вбрання, меблі та посуд, фарби і мольберти, предмети мексиканського народного мистецтва і роботи чоловіка Фріди – Дієґо Рівери.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage