Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

З’явилися перші кадри із нового фільму про молодого Толкіна
Незабаром на шанувальників автора «Володаря перснів» та «Гобіта» чекає прем’єра фільму про Джона Роналда Руела Толкіна! Кінокомпанії «Fox Searchlight» та «Chernin Entertainment» готують новий байопік про англійського письменника, зокрема його життя до початку Першої світової війни. Стрічка отримає назву «Толкін» і буде представлена навесні 2019 року, а поки ми уже маємо нагоду  порозглядати перші кадри з майбутнього фільму. 
 
 
Сюжетним центром фільму стане період життя Толкіна, коли він шукав дружбу, кохання та натхнення для творчості серед групи однокласників – роки його юності до 1914-го. 
 
 
На роль молодого Толкіна обрали зірку фільмів «Люди Ікс», «Джек – убивця велетнів», «Тепло наших тіл» – британського актора Ніколаса Голта.
 
 
Окрім Голта, на великих екранах глядачі побачать Лілі Коллінз («До кісток», «З любов’ю, Розі»), Мімі Кін («Жителі Іст-Енду»), Пем Ферріс («Матильда», «Гаррі Поттер і в’язень Азкабану») та ін.
 
 
Знімає картину фінський режисер Давид Карукоскі («Серце лева»), сценарій написали Девід Глісон («Лінія фронту») та Стівен Бересфорд («Гордість»). 
 
 
Цікаво, що не так давно Ніколас Голт зіграв ще одного письменника – Джерома Селінджера, автора роману «Над прірвою у житі». 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage