Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Мій квітучий рік» у львівському «ОХМАТДИТі»: благодійна ініціатива від Старого Лева і Мар’яни Савки
Минулоріч, коли світ тільки закрився на карантин, а більшість планів прийшлося скасовувати, Мар’яна Савка почала малювати квіти. Згодом ці ілюстрації стали основою авторського планувальника на 2021 «Мій квітучий рік». Видання мало благочинну складову: кожні 10 гривень від вартості книги йшли на підтримку Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ». Завдяки ініціативі було придбано важливе обладнання, а саме, нейростимулятор.
 
«Мій квітучий рік» створювався для того, аби ми не забували радіти життю щодня, дбати про себе та інших, планувати хороші справи.
 
Мар’яна Савка, учасниця опікунської ради «ОХМАТДИТу», розповідає про співпрацю з лікарнею: «Якщо ми будуємо громадянське суспільство, то маємо звикнути до думки, що від кожного з нас залежить практично все. Моя історія спілкування з цією лікарнею досить давня. Спершу я приносила книжки і читала дітям, які там довго лежали і, звичайно, дуже вже нудилися. Потім, коли робила проєкт «12 неймовірних жінок», ми познайомилися з Андріаною Мальською і вирішили ініціювати збір коштів для облаштування кімнати відпочинку в лікарні. Власне, Андріана запропонувала мені приєднатися до опікунської ради ОХМАТДИТУ, яку вона очолила. Одне з найважливіших завдань цієї ради — привернути увагу громадськості до дитячої лікарні, спільними зусиллями робити простір максимально привітним до дитини. Я вважаю, що кожен власник бізнесу має дбати про те, щоб його компанія була соціально відповідальною. У «Видавництва Старого Лева» є чимало ініціатив, далеко не про всі ми розповідали публічно. Мені приємно, що записник «Мій квітучий рік» створила я сама — тож це і моя ініціатива, і видавництва. Я малювала акварельні квіти в непростий час, коли була в ізоляції і хворіла ковідом. Цей процес надавав мотивації – і мені дуже хотілося, щоб квіти й надалі приносили користь».
 
 
«Мій квітучий рік» допоможе правильно планувати усі свої справи: на щодень, на тиждень, на рік. Також у записнику можна знайти не лише місце для нотаток, а й маленькі поради і просто життєві спостереження від Мар’яни та її подруг, журналісток, письменниць, адвокаток, бізнес-тренерок, лікарок, менеджерок, мистецтвознавиць, фахівчинь з комунікацій.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage