Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Місто дівчат» Елізабет Ґілберт екранізують у Голлівуді!
Оце так новина! Лише кілька місяців тому світ побачив новий роман авторки «Їсти, молитися, кохати», «Природи всіх речей» та «Великої магії» Елізабет Ґілберт – «Місто дівчат», і одразу ж перетворився на бестселер, яким захоплюються у всьому світі. А вже незабаром цю захопливу історію екранізують. Про це на своїй сторінці у Facebook оголосила сама авторка: «Вівіан та банда вийдуть на великі екрани»! 
 
Права на кіноадаптацію придбала одна із найбільших кінокомпаній – «Warner Bros.». Продюсеркою стрічки стане Сью Кролл, завдяки якій вийшли на екрани фільми «Народження зірки» та «Сирота Бруклін». Сценарій писатиме Мішель Ешфорд, що раніше працювала над телешоу «Майстри сексу».
 
«Я рада бачити двох жінок на чолі цього проекту, який повністю розповідає про жіноче життя. Я почуваюся впевнено, передаючи цю історію у руки Кролл та Ешфорд,
розповіла Ґілберт. – І я не можу дочекатися! З дня, коли вперше почала писати цю книгу, я завжди уявляла її як фільм ... Я з нетерпінням чекаю, щоб побачити увесь той блиск і гламур…».
 
«Місто дівчат» – це інтригуючий роман про жіночу сексуальність і свободу, про відвагу бути собою і право жити так, як тобі хочеться. А ще — історія дуже незвичайного кохання, на яке наклала свою тінь війна, та справжньої дружби, яку нелегко знайти, зрозуміти та оцінити, особливо в такому непростому і мінливому місті, як Нью-Йорк. У центрі книги – історія Вівіан Морріс, яка простягається із її 19-річчя і до похилого віку. Врешті увесь свій життєвий шлях Вівіан повинна пройти, щоб зрозуміти: ти не мусиш бути хорошою дівчинкою, щоб бути хорошою людиною.
 
Книга вийшла українською у «Видавництві Старого Лева» у перекладі Ганни Лелів та у художньому оформленні Оксани Йориш.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage