Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Microsoft та МОН України створять нову освітню онлайн-платформу
 
Одним з етапів реформи середньої школи стане створення сучасної інтерактивної онлайн-платформи, завдяки якій українці матимуть доступ до найрізноманітніших навчальних матеріалів та зможуть навчатися дистанційно. До створення платформи МОН залучить корпорацію Microsoft.
 
«В основі нової платформи будуть закладені нові стандарти знань, сучасні навчальні програми та методи, - каже Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. - Окрім того, ми маємо на меті впровадження дистанційної моделі навчання. Наразі деякі сільські школи в Україні не мають жодного з’єднання з Інтернетом. Єдиний шлях подолання цієї проблеми – це технології»
 
Microsoft не лише допомагатиме створити якісну базу для освітніх матеріалів і забезпечить технічну підтримку проекту. Компанія долучиться до підготовки вчителів новим методам викладання, впроваджуючи спеціальні курси та навчальні програми. Про це під час Світового освітнього форуму у Лондоні говорили Лілія Гриневич з віце-президентом Microsoft з питань освіти Ентоні Сальсіто.
 
«Освіта є одним з основних прав людини і найбільш важливим внеском у майбутнє окремих людей, громад, націй та цілого світу. Наша мета – допомагати кожному педагогу та учню досягати більшого завдяки технологіям», – зазначив Сальсіто.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage