Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Мар’яничі на ніч» — стартує вечірня програма Мар’яни Савки. Музика і розмови на віллі «Шафран»
Щоп’ятниці о 20:00 на Youtube-каналі Тріо «Мар’яничі» виходитиме авторська програма видавчині, письменниці, співачки і композиторки Мар’яни Савки під назвою «Мар’яничі на ніч».
 
Легко про складне, розкуто про табуйоване, просто про високе. Відверті розмови на ніч — з відомими українськими митцями. Живі інструментальні імпровізації від Юрка Романіва та Сергія Гуріна і щоразу інша пісня від «Мар’яничів» у подарунок гостеві та усім глядачам! У різдвяний час, 8 січня о 20:00 на YouTube-каналі тріо «Мар’яничі» запрошуємо переглянути перший випуск: у гості завітає, радіоведучий, піаніст, композитор і поет Роман Коляда!
 
Ідея проєкту «Мар’яничі на ніч» виникла під час карантину, коли Мар’яна Савка вела онлайн-трансляції з ґаджета на свою Facebook-сторінку. Жартівливий стиль програми, музичний драйв і розмови не за сценарієм забезпечать для глядачів заряд позитиву і тотальний релакс.
 
Мар’яна Савка розповіла: «Лаунджова програма-антистрес передбачає спонтанне спілкування між друзями, що зазвичай точиться на кухні, на теми, які є особисто важливими. Ми з гостями проговорюватимемо їх і з гумором, і з самоіронією. Емоційний градус триматиметься завдяки живій музиці, музиканти гурту “Мар’яничі” створюватимуть оригінальний матеріал, який пасуватиме під мого гостя і під настрій нашої бесіди. Вже домовлено про запис розмови з Галиною Вдовиченко, Ілларіоном Павлюком, Оленою Даць, Юрком Іздриком та іншими митцями. Все відбуватиметься в одній локації, в мене вдома, на віллі “Шафран”. Ця назва постала із пісні нашого гурту “Ваніль, кориця і шафран”. Шафран — найкоштовніша у світі спеція, достатньо додати дрібку, щоб відчути особливий смак. На учасників і глядачів чекає допінг позитиву і світла — саме те, що потребує наше застресоване суспільство. В жанрі наближеному до кабаре, я спілкуватимуся з дорогими гостями про важливе, крім фільмування, ми готуватимемо їжу».
 
Мар’яна Савка — головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева», письменниця, перекладачка, актриса, перформерка, художниця. Авторка 19 книг для дітей і дорослих та культурно-мистецьких проєктів. Як ілюстраторка дебютувала в 2019 з книжкою Юрка Іздрика «Меланхолії». Від 2017 року є Посланцем з толерантності ПРООН в Україні, з 2018-го — входить до ПЕН-клубу, має титул «Обличчя Львова» за версію журналу «Boom Awards».
 
Тріо «Мар’яничі» — творчий експеримент Мар’яни Савки, Сергія Гуріна й Юрка Романіва. Їхні композиції — мікс сучасної поезії та музики у жанрі блюзу, танго, босанови. У репертуарі тріо близько 30 авторських композицій. Існують понад два роки.
 
Чільне фото – Олени Чернінької.


Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage