Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Мар’яна та Ірина Савки провели зустрічі у Тернополі
Мар’яна та Ірина Савки подовжують подорожувати містами України з презентаціями своїх книжкових новинок – поезій «Пора плодів і квітів» та новел «Осиний мед дикий». На цей раз авторки побували в Тернополі.
 
Мар’яна Савка родом із м. Копичинців Тернопільської області. Поетеса, дитяча письменниця, літературознавець, публіцист, співзасновник і головний редактор «Видавництва Старого Лева». Книга «Пора плодів і квітів» стала для авторки своєрідним підсумком двадцяти років творчого шляху, бо зібрала майже всі поезії поетеси за цей період.
 
Ірина Савка — мати Мар’яни. Народилася в с. Баранівці Бережанського району. Отримавши музичну освіту, навчала дітей теорії музики, сольфеджіо, викладала музичну літературу, вела хори, вокальні ансамблі. Писати почала вже після 60 років. Збірка новел «Осиний мед дикий» стала її дебютною, і вже встигла потрапити у Довгий список премії «Книга року ВВС-2013». В українській літературі вже давно не було таких проникливих новел-мініатюр.
 
Авторки зустрілись із читачами у Тернопільській обласній універсальній бібліотеці. Також Мар’яна Савка провела дві зустрічі для малят у міських бібліотеках.
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage