Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Мар`яна Савка – Посол доброї волі ООН в Україні
Відомі українські культурні та громадські діячі днями отримали почесні звання Послів доброї волі ООН в Україні. Серед них – співзасновниця та головний редактор «Видавництва Старого Лева», письменниця Мар`яна Савка!
 
«Я стала Послом доброї волі ООН в Україні. Для мене це дуже важливо і хвилююче, - зазначила Мар`яна Савка. - Головне, що мені особисто дуже важливі цінності толерантності, взаємоповаги, людяності, пошуку спільної мови і мирного життя. Почуваюся щасливо. Але попереду багато роботи. Тішуся, що поруч будуть Лариса Денисенко, Любко Дереш, Катя Чілі, Андрій Куликов та інші класні люди».
 
Посли доброї волі ООН - це відомі особистості та визначні діячі, які своєю діяльністю привертають увагу громадськості до найгостріших проблем сучасного світу та відстоюють цінності й ідеали Організації Об'єднаних Націй у своїх країнах. Вони здійснюють свою просвітницьку діяльність на місцевому та глобальному рівнях та спрямовують зусилля на вирішення проблем дітей або біженців, захисту прав людини, на боротьбу зі СНІДом та ін. Завдяки своїй особистій репутації та професійним досягненням, їхній статус Посла доброї волі ООН є важливим символом для національної аудиторії.
 
Також це почесне звання отримали й інші українці, а саме письменники Лариса Денисенко й Любко Дереш, журналісти Андрій Куликов та Слава Варда, співачка Катя Чілі, філософ й дослідник Михайло Мінаков та правозахисник Євген Захаров.
 
Чільне фото - Олена Субач
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage