Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Мар’яна Савка, Марія Морозенко та Марина Рибалко зустрілись з читачами
16 квітня в Національному музеї літератури зібралась зіркова компанія письменниць. Мар’яна Савка, Марія Морозенко та Марина Рибалко зустрілись з київськими школярами у рамках традиційного щорічного Тижня дитячої книги. Діти вітали гостей поетичним сюрпризом – декларували вивчені заздалегідь вірші Мар’яни Савки.
 
Розпочали зустріч розмовою про захоплюючу книгу Марини Рибалко «Подорож туди, де сніг». «Ми зрозуміли, що поки не зробимо презентацію, зима не закінчиться», - пожартувала Мар’яна Савка.
 
Марина Рибалко розповіла про головну героїню книги, яка була дуже необережною зі своїми бажаннями. Дівчинка отримала все, чого прагнула: казковий світ, закоханого в неї принца і навіть ручного дракона - все, окрім можливості повернутися додому. «Будьте обережними зі своїми мріями, адже вони здійснюються!» – застерегла авторка.
 
Маленька героїня дізналась, що пригоди бувають небезпечними, а шлях додому може перетворитись у подорож завдовжки в роки. Тематика подорожі поєднала книгу Марини Рибалко з двома історіями про Івана Сірка від Марії Морозенко.
 
- В часи Івана Сірка не так просто помандрувати, якщо ти не усвідомлюєш себе як частинку свого роду, своєї нації, - розповідала Марія Морозенко. - Іван Сірко був напрочуд складною та сильною особистістю. І якщо ти сам хочеш зростання, то маєш вивчити формули, які залишили попередники. Людиною з особливостями характерництва можна бути й сьогодні, якщо ти чітко усвідомлюєш своє призначення у світі.
 
Письменниця розповіла про школу характерництва, про випробування, які проходили її учні протягом семи років навчання. «Дівчатка ніколи не залишались осторонь всіх справ, вони були духовною силою, яка спрямовувала козаків на подвиги», - додала Марія Морозенко.
 
Наприкінці зустрічі Мар'яна Савка поділилася секретом:
 
- Незабаром я готуватиму до друку збірку своїх творів, куди увійдуть всі томи поезії та зовсім нові вірші, які писалися останнім часом.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage