Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Марта Сахно презентувала «Різдвозавра» та «Велику книгу різдвяних ігор» у Києві
Днями в київській Книгарні-кав’ярні Старого Лева на Прорізній відбулися різдвяні забави з перекладачкою Мартою Сахно. Минулої зими в її перекладі вийшла книжка британського автора Тома Флетчера «Різдвозавр», а вже тепер  продовження історії: «Різдвозавр та Зимова Відьма». Модерувала забави Саломе Енгибарян.
 
 
Марта Сахно розповіла про те, що коли почала працювати з книжкою, опинилася в круговороті неймовірних пригод і закохалася в героїв  в найчарівнішого динозавра у світі  Різдвозавра, хлопчика в інвалідному візочку Вільяма, харизматичного Санту, співучих ельфів. «Якщо перша книжка про наш час, то друга – про майбутнє, де раптом не стало Різдва... Я дуже переживала, чи зможуть Вільям та Різдвозавр врятувати ситуацію, бо сама дуже люблю Різдво і не уявляю наше життя без цього дивовижного свята», – каже перекладачка.
 
 
Ще одна зимова новинка в перекладі Марти — «Велика книга різдвяних ігор». За словами перекладачки, вона — для людей, які люблять робити довгі зимові вечори затишними  за настільними іграми в компанії рідних та друзів: «Книжка дуже зручна. До кожної гри є її детальний опис, а в кінці книги – кубики та комплекти фішок! В мене є навіть моя улюблена гра – кулінарна, про випікання пряників!...»
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage