Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Марі Карачина: «Кожне ваше зусилля сьогодні – це поштовх до перемоги у майбутньому»
У «Львівській копальні кави» відбулася дебютна презентація першої української книжки про біг – «Never stop». Її авторка, учасниця міжнародних марафонів та півмарафонів, прилетіла в Україну, аби поспілкуватися з читачами та розповісти, як почати життя у ритмі «never stop», відкрити власну справу та перейти від невеличких приватних перемог до здійснення мрій. Найяскравіші цитати з розмови читайте на сайті Старого Лева.
 
«Never stop – це для мене не просто мотиваційна фраза, це моя філософія. Не зупиняйся не тільки впродовж забігу, не зупиняйся впродовж життя. Якщо ви відкриєте книгу, то слово «біг» у ній легко можна замінити словом «життя». В принципі, усі складнощі, травми і хвилини зневірення, які трапляються з людиною під час забігу, переслідують нас щодня. Тож методи подолання цих труднощів є універсальними».
 
 
«Часто чую фразу: якщо я нічого не ініціюватиму, не ризикуватиму, тоді зі мною нічого поганого не трапиться. Це правда: нічого поганого не станеться, але й нічого хорошого – також».
 
«Неважливо, якими будуть ваші кроки вперед: 42 кілометри чи один. Важливо, щоб ви зрушили з місця. Можливо, від вашої першої пробіжки світ не зійде з орбіти, припустімо, вашої участі у змаганні ніхто й не зауважить... Але це буде важливий крок особисто для вас, для формування вашого внутрішнього стержня».
 
«У мене бували забіги, коли хотілося розвернутися і просто піти додому. Це був півмарафон у Києві, і мені було надзвичайно складно. Вирішила, що просто тихенько зійду з дистанції. Ніхто мене не знає, і я нікому нічого не винна... Але потім зрозуміла, що винна собі. Таки добігла до фінішу. І тепер кожного разу, коли мені важко, кажу собі: «Я зробила це тоді, зроблю й сьогодні». Це мій момент сили, який дозволяє мені крокувати вперед». 
 
 
«Після найважчого забігу я зробила собі татуювання на кисті руки – серце і напис «Never Stop». Тепер я знаю, що навіть після важких травм, проблем чи розчарувань, я не зупинюся. Категорично не підтримую думки, що коли ти втрачаєш можливість займатися бігом – життя закінчується. Бо «never stop» – це також вміння розвиватимусь у чомусь новому». 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage