Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Любов Якимчук зі збіркою «Абрикоси Донбасу» в короткому списку премії Emerging Europe Awards 2023! Українську авторку відзначили в категорії «People. Artistic Achievement» за прагнення авторки розповісти світовій спільноті про війну.

Про нагороду: Emerging Europe Awards — це частина програми «Emerging Europe», що покликана продемонструвати та відзначити видатні ініціативи розвитку в Європі, а також прогресивну роботу організацій і окремих осіб, зокрема світових лідерів, які зробили внесок в успіх регіону. Місія програми полягає в сприянні соціальному, економічному та демократичному зростанню в 23 країнах Європи. 

Вітаємо Любов з цією важливою відзнакою!


Нагадуємо, що нещодавно у Видавництві Старого Лева вийшло оновлене перевидання збірки «Абрикоси Донбасу» Любові Якимчук:

Це книга віршів, які захопили чисельних читачів по всьому світу. Ці вірші не лише проникають у душу, а й продирають нутро. Вони залишають наскрізні отвори у свідомості, крізь які прозирає та реальність, від якої хочеться затулитися долонями. Завдяки перекладам та виконанню на церемонії «Grammy» вони стали частиною світового контексту. «Абрикоси Донбасу» смакують водночас солодко й гірко, як любов і гнів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage