Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Літературні» будинки, виставлені на продаж
Ви б хотіли пожити в будинку, у якому провів своє дитинство Ернест Гемінґвей? А прогулятись кімнатами маєтку Кіплінгів, побудованого більше ніж 250 років тому? Подаємо перелік будинків класиків світової літератури, які наразі перебувають у вільному продажі.
 
Дім однієї з найвідоміших дитячих письменниць США Беверлі Клірі. Саме там письменниця черпала натхнення з 1910 року. Будинок розташований на північному сході Портленда на вулиці Хенкок, що недалеко від школи імені Беверлі Клірі і Грант-парку.
 
 
Будинок, в якому провів своє дитинство Ернест Гемінґвей, виставлений на продаж ще у лютому 2013 року. Він розташований в Оук-Парк (штат Іллінойс) і був побудований у 1877 році.
 
 
Також шукає нових власників пляжний будинок письменника Нормана Мейлера в Массачусетсі. Тут він написав найкращі свої твори, в їдальні грав у покер, а у підвалі зберігав матеріали своїх досліджень. Будинок оцінюють у $ 3,9 млн.
 
 
Дім Джозефа Редьярда Кіплінга, зведений у 1745 році. Саме тут Кіплінг писав свої історії для дітей. Початкова ціна становить $ 2,4 млн. Окрім будинку, продається і майно родини Кіплінга.
 
 
Будинок в Шотландському селі, де з бабусею і дідусем після смерті батьків жила американська письменниця Елізабет Бішоп, теж шукає нового власника. Саме цей будинок та історії, пов’язані з ним, часто згадуються у творах письменниці.
 
 
Продаються будівлі, пов’язані не тільки з письменниками, а й літературними героями. Румунський замок Бран, який вважають замком Дракули, вміщує 57-кімнат. 22 акрів маєтку приваблює більше 560 тисяч туристів щороку і зараз працює як музей. Особливістю замку є те, що у ньому немає жодної ванної кімнати.
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage