Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Леся Воронина, Катерина Штанко і Слон Ґудзик у бібліотеці
У Центральній бібліотеці для дітей (вул. Окуневського, 3) до наймолодших читачів завітали українська письменниця Леся Воронина та художник-ілюстратор Катерина Штанко. Вони розповіли про свої спільні книги, які вийшли у «Видавництві Старого Лева»: «Слон Ґудзик і вогняна квітка» та «Різдвяна казка Слона Ґудзика», а також презентували дітям новинку – книгу віршів Євгена Гуцала «Зайці в полі варять борщ» з ілюстраціями Ольги Кваші.
 
«Раджу вам, поки ви маленькі, записувати усі свої історії, малювати їх, і, якщо пощастить, у майбутньому зможете їх видати», - порадила дітям Леся Воронина. Вона розповіла про те, як створювала свої історії про Слона Ґудзика, а також навчила маленьких гостей робити слоників з камінців та горіхів. «На цих слониках можна загадувати бажання, доторкнувшись легенько до хобота, аби він не образився», - відкрила таємницю письменниця.
 
Катерина Штанко розвеселила дітей історією знайомства Лесі Ворониної зі Слоном Ґудзиком: «Якось ввечері пані Леся поверталася додому і в кущах побачила, як хтось ворухнувся. Це виявився маленький слоник, який голосно плакав, бо заблукав. Пані Леся хотіла б його взяти до себе, але сказала, що у неї дуже маленька квартира. Тоді слоненя стиснулося до маленьких розмірів так, що помістилося їй на долоньку».
 
   
 
Спеціально для гостей діти показали міні-виставку за мотивами казок про Ґудзика і влаштували майстер-клас із виготовлення слоників на тканині, яких оздобили ґудзиками.
 
Авторки анонсували вихід третьої спільної книги, над якою вже триває робота. «Нова казка матиме назву «Літній карнавал чарівників», - поділилась Леся Воронина. – Ви лише нікому не розповідайте, адже це – величезна таємниця».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage