Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Кузько Кузякін зустрівся з читачами у Житомирі

Славнозвісний пірат Кузько Кузякін, автор книги «Зубасті задачки» відвідав Житомир. Спочатку він спробував взяти на абордаж гімназію № 23 ім. М.Й.Очерета та міський колегіум. Тут на нього чекали учні 3-4 класів, які достойно витримали випробування на знання. Піратові нічого не залишилося, як віддати школярам заслужену частину його скарбів та відправитися на зустріч з іншими читачами – відвідувачами Обласної бібліотеки для дітей.

 

У бібліотеці пірата зустріла його морська команда – бібліотекарі й собі вирішили податися у пірати та влаштували справжнє театралізоване свято. Бурхливими морями всі разом припливли до острова, де знайшли відповіді на питання з математики, логіки, української мови та, звісно, здобули піратський скарб.

На останок Кузько Кузякін відвідав кав’ярню «Львівська майстерня шоколаду» та був неабияк здивований, адже весь заклад перетворився на корабель, а персонал - на справжніх моряків. Тут свої інтелектуальні сили змогли випробувати не лише діти, а й дорослі – для кожного знайшлося завдання «по зубах». 

Більше фотографій з події  

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage